Concierto MAMA

Show Premiere MAMA

Emocionant estrena de l’espectacle “Mama”. Després de mesos i mesos de creació, preparació i assaig hem presentat Mama, després del confinament, aquest ha estat el nostre primer concert. Malgrat les adversitats associades a la nova normalitat, res ha impedit gaudir d’aquest espectacle que ens connecta amb l’amor absolut a través del moviment i la música de les cançons de bressol.

“Mama” ens permet tornar al ventre de la mare i deixar-nos bressolar per la diversitat de visions sobre la maternitat.

L’espectacle té com a fil conductor un recopilatori de cançons de bressol d’arreu del món que tenen el seu origen en el 30è aniversari del Cor femení Voxalba, en una ferma aposta de renéixer, continuar el camí de cant i vida. Per aquesta ocasió, s’acompanya la música amb el moviment i la paraula gràcies a la directora d’escena Laura Calvet qui s’ha encarregat de transmetre una posada en escena plena de sensibilitat en vers la dona i la maternitat.

També volem agrair de tot cor al públic assistent els llargs aplaudiments que ens vau regalar i a tot l’equip humà que ha format part de l’espectacle en especial a la Laura Calvet, Josep Surinyac i l’Elisenda Carrasco. Continuem treballant per a poder oferir-vos “Mama” als que no vau poder venir a veure’ns. Gràcies a tots per donar suport a la cultura.

Voxalba Espectaculo Petit Palau Duerme Negrito