Warning: getimagesize(/usr/home/voxalba.cat/web/wp-content/uploadshttps://voxalba.cat/wp-content/uploads/2015/02/2015-02-17-voxalba-fa-25-anys-i-treu-un-nou-cd.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/voxalba.cat/web/wp-content/themes/Total/framework/classes/image-resize.php on line 103
2015 02 17 Voxalba Fa 25 Anys I Treu Un Nou Cd

Voxalba fa 25 anys i treu un nou CD!

25 anys de música, de cant, d’aprenentatges i d’aventures tant humanes com musicals! I per celebrar-ho, hem fet un concert a l’Església del Pi amb un recull d’obres representatives dels 25 anys del cor. Ha estat un concert molt emotiu i especial per nosaltres: exdirectors i excantaires del cor han pujat a l’escenari amb nosaltres per celebrar l’esdeveniment de la millor manera: cantant​ i fent música​!

I què millor per culminar el nostre 25è aniversari que amb la presentació del nostre 2n CD! ​On hem recollit les darreres obres que hem interpretat, algunes d’elles de la mà dels seus compositors, com Bob Chilcott i l’estrena d’un Agnus Dei que el gran compositor Miklós Kocsár va dedicar al cor per aquesta ocasió.