FESTA De La Musica Al Palau

Festa de la Música al Palau!

El passat diumenge 23 de febrer vam participar a la 3a edició de la Festa de la Música Coral juntament amb el Cor Infantil de l’Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i el Cor Bruckner Barcelona.

En aquesta edició es van poder escoltar 8 estrenes absolutes. Es tracta de les obres premiades al III Concurs Internacional de Composició Coral de l’Orfeó Català 2019 i els VIII Premis Internacionals de Catalunya de Composició Coral (FCEC).  

El Cor femení Voxalba, sota la direcció de Laia de la Heras vam estrenar el Sonnet CXLVI de Laura Gustovska (Premi a la millor composició coral per a veus iguals en el III Concurs Internacional de Composició Coral de l’Orfeó Català) i Clavellets vermells de Marian Marquez (Menció extraordinària en la categoria Cor femení del III Concurs Internacional de Composició Coral de l’Orfeó Català). També vam cantar obres de Rachmaninov i Randall Stroope.

Durant el concert es va lliurar a cada compositor premiat el diploma acreditatiu. Per a Voxalba ha estat un plaer treballar i estrenar dues de les obres premiades en aquesta 3a edició, a més de poder gaudir de la resta d’estrenes.

El concert va concloure amb la interpretació conjunta de tots els cors de El cant de la senyera.

(Fotos de Eva Guillamet)

Festa De La Musica Al Palau